Maaltijdenservice

Elke dag een warme, gezonde en lekkere maaltijd, vers voor u bereid.

Wij bereiden elke week een nieuw en afwisselend menu met gezonde en smaakvolle maaltijden, bestaande uit bijvoorbeeld aardappelen met groente en vlees of vis, of bijvoorbeeld een overheerlijke pasta. Elke dag vers voor u bereid en aan huis bezorgd!

Maaltijdenservice Hardenberg en omgeving

Brinkman’s keuken biedt een maaltijdenservice in Hardenberg en omgeving, die versheid, smaak en gemak combineert. Onze ambachtelijke maaltijden worden vers bereid en worden warm of koud geleverd aan huis. Met de maaltijdenservice van Brinkman’s keuken geniet u van heerlijk en gevarieerd eten, voor elke dag van de week of die ene keer dat u behoefte heeft aan het gemak van onze maaltijdbezorging.

Elke week een nieuw en afwisselend menu, met een keuze uit twee verschillende portiegroottes: standaard of een kleine portie. Daarnaast kunt u de maaltijd uitbreiden met een soepje vooraf of een lekker toetje na. Het is altijd mogelijk om uw wensen later nog eens aan te passen.

Bij Brinkman’s keuken doen wij altijd ons uiterste best om voor iedereen een lekkere maaltijd te bereiden. Heeft u allergieën, volgt u een specifiek dieet of is er iets wat u écht niet lust? Geef bij ons uw wensen aan en wij zorgen voor een passende oplossing, waarbij u – ook bij een allergie of dieet – altijd kunt genieten van vers, smakelijk en gezond eten.

   

TIP: Probeer ook eens onze nieuwe koelvers maaltijden! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.”

Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Wilt u ook op zondag gebruik maken van onze maaltijdenservice? Dat kan uiteraard! De maaltijd voor zondag wordt dan zaterdag door onze vriendelijke bezorgers afgeleverd en kunt u op het door u gewenste moment opwarmen, in bijvoorbeeld de magnetron. Met de maaltijdenservice van Brinkman’s keuken kunt u dus 7 dagen in de week genieten van een heerlijk en gevarieerd menu.

“Brinkman’s keuken Maaltijdenservice: Geniet van heerlijke, verse maaltijden direct aan uw deur geleverd!”

Het team van Brinkman’s keuken zorgt elke week weer opnieuw voor een gevarieerd menu, vol met verse, gezonde en ambachtelijke gerechten. Door lokale en verse ingrediënten, creatieve recepten en de ambachtelijke bereiding, bieden onze ervaren koks u elke keer weer een gezonde maaltijd die zeker goed zal smaken! De maaltijden worden door onze vriendelijke bezorgers warm of koud aan huis bezorgd in Hardenberg en omgeving.

Lees meer...