Lunch

Ervaar heerlijk gemak met de lunch service van Brinkman’s keuken. Bij ons kunt u o.a. zakelijke lunch bestellen en laten bezorgen in Hardenberg e.o.

Zakelijke Lunch Hardenberg

Heeft u een vergadering of zakelijke bijeenkomst, waarbij lunch gewenst is? Ontvangt u klanten die u wilt trakteren op een heerlijke lunch box? Of heeft u na een ochtend hard werken zin in één van de lekkere broodjes van onze lunchkaart?

Bij Brinkman’s keuken verzorgen wij graag uw zakelijke lunch! Wij hebben een menu met overheerlijke broodjes, die elke werkdag vers te bestellen zijn. Naast de lunch broodjes kunt u bij ons ook terecht voor vers bereide zakelijke lunch buffetten. De zakelijke lunch buffetten op basis van uw wensen op maat samengesteld. Daarnaast verzorgen wij ook gezonde lunchpakketten / lunchboxen, met vers belegde mini broodjes en zuivel of verse jus d’orange.

Zakelijke lunch bestellen? Trakteer uzelf, uw klanten of medewerkers op de gezonde, heerlijke lunches van Brinkman’s keuken.

     

Brinkman’s lunchbroodjes

Op onze menukaart vindt u onder andere onze verse lunchbroodjes. U kunt kiezen uit wit, bruin, waldkorn en glutenvrij brood, zowel koud als warm. Onze broodjes worden dagelijks vers bereid, met een ruime keuze aan heerlijk beleg. Daar naast hebben wij ook het broodje van de maand, deze wordt heerlijk belegd op een luchtige bol van bakkerij ‘de roker molen’. Uiteraard bieden wij ook genoeg gezonde en vegetarische mogelijkheden. Bent u benieuwd naar ons aanbod van lunchbroodjes? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Zakelijke lunch / Bedrijfslunch / Lunchbuffet

Brinkman’s keuken verzorgt naast losse lunchbroodjes ook de lekkerste bedrijfslunch en uitgebreide lunch buffetten! Heeft u een vergadering, zakelijke bijeenkomst, training of klanten op bezoek? Trakteer uw gasten en werknemers op een lekkere en gezonde lunch van Brinkman’s keuken. U kunt bij ons terecht voor zowel een zakelijke lunch met verse, belegde broodjes als een warme lunch met gezonde salades, een lekkere kop soep of bijvoorbeeld warme kipspies met huisgemaakte satésaus en een plak oerbrood.

Benieuwd naar wat Brinkman’s keuken voor u kan betekenen, bij het verzorgen van uw zakelijke lunch? Wij horen graag van u, om samen met u de wensen en mogelijkheden te bespreken!

Lunchpakketten voor klanten en werknemers

Wij leveren lekkere en gezonde lunchpakketten, ideaal voor bedrijven die bijvoorbeeld trainingen of lezingen geven, een vergadering of klanten op bezoek hebben, hun werknemers willen trakteren, maar ook voor B&B’s. De lunchpakketten bestaan uit vers belegde broodjes, met daarbij verse sap of zuivel. Proef het verschil en ervaar het gemak van de zakelijke lunch, lunchpakketten en lunchbroodjes van Brinkman’s keuken.